Bibelord om bön

Som kristna tror vi på att Bibeln är Guds ord. I Bibeln lovar Gud att lyssna och svara på våra böner. Därför kan vi frimodigt be om Guds ingripande i de situationer vi möter. Gud är en god Gud och vill hjälpa oss, sina barn.

 

"Allt vad ni ber om i er bön skall ni få, när ni tror."

(Matt. 21:22)

 

"Om två av er här på jorden kommer överens om att be om något, vad det än är, så skall de få det av min Fader i himlen. Ty där två eller tre är samlade i mitt namn, där är jag mitt ibland dem"

(Matt. 18:19)

 

"Och våra synder bar han i sin kropp upp på korsets trä, för att vi skulle dö bort från synderna och leva för rättfärdigheten. Och genom hans sår har ni blivit botade"

(1 Petr. 2:24)

 

 

 

Förbön

Vi hjälper dig att be för dina böneämnen. Under gudstjänsten varje söndag ber vi för böneämnen som kommit in till oss via hemsidan. Som avsändare till de inskickade böneämnena kommer du att behandlas anonymt om ingenting annat är överenskommet.

Uppgifterna i formuläret här nedan är frivilliga.

 

Jag skulle behöva få hjälp att be för:
 

"Och detta är den tillit vi har till honom, att om vi ber om något efter hans vilja, så hör han oss. Och när vi vet att han hör oss, vad vi än ber om, så vet vi också att vi redan har det som vi bett honom om"

(1 Joh. 5:14-15)

"Ty alla Guds löften har i honom fått sitt ja. Därför får de också genom honom sitt amen, för att Gud skall bli ärad genom oss"

(2 Kor. 1:20)